Partners

Het NWB werd ruim 20 jaar geleden ontworpen om te voorzien in data over het wegennetwerk van Nederland. Het NWB is nu toe aan een herziening. Vertegenwoordigers van gemeenten, provincies, waterschappen en Rijkswaterstaat zijn gestart met het ontwerpen en organiseren van de samenwerking voor het nieuwe NWB.

Meer informatie over het NWB, het programma ‘Samenwerking NWB’ of data aanleveren? We gaan graag met je in gesprek. Neem contact met ons op via nwb@rws.nl.

Gebruikerswensen

Gebruikers van het NWB kunnen hun wensen ten aanzien van het NWB ten allen tijde doorgeven. Mail gebruikerswensen en behoeften naar NWB.gebruikerswensen@ndw.nu.

Vermeldt in de mail uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, een beschrijving van de gebruikerswens of informatiebehoefte en de bijbehorende reden. Alle gebruikerswensen worden verzameld en in de backlog gezet. De partners van het NWB selecteren en prioriteren de items van de backlog. 

In de volgende documenten zijn de reeds verwerkte informatiebehoeften en de informatiebehoeften die nu in de backlog staan verwerkt.